Disclaimer voor www.chloisglittertattoo.com

Superstar B.V. (Kamer van Koophandel: xxx) welke eigenaar is van Chloïs Glittertattoo, hierna te noemen Chloïs Glittertattoo, verleent u hierbij toegang tot www.chloisglittertattoo.com en nodigt u uit het aangebodene te bekijken of als u een bedrijf bent, af te nemen.

Chloïs Glittertattoo behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Chloïs Glittertattoo spant zich in om de inhoud van www.chloisglittertattoo.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op www.chloisglittertattoo.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Chloïs Glittertattoo.
In het bijzonder zijn alle prijzen op www.chloisglittertattoo.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.chloisglittertattoo.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Chloïs Glittertattoo nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Chloïs Glittertattoo.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze foto's, afbeeldingen en materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Chloïs Glittertattoo, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Voor wederverkopers is er de mogelijkheid een overeenkomst te sluiten, voor een bepaalde periode, aangaande het gebruik van de productfoto's van Chloïs Glittertattoo voor gebruik ter ondersteuning van de verkoop. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

© 2015 - 2024 Chloïs Glittertattoo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel